Skip to content
No results
  • Türgi köök
  • Araabia köök
  • Aasia köök
    • Hiina köök
    • India köök
    • Indoneesia köök
    • Tai köök
    • Vietnami köök
    • Jaapani köök
    • Korea köök
  • Kaukaasia köök
    • Aserbaidžaani köök
    • Gruusia köök
    • Tšetšeeni köök
  • Skandinaavia köök
    • Rootsi köök
    • Norra köök
    • Taani köök
  • Argentiina köök
  • Brasiilia köök
  • Hispaania köök
  • Iisraeli köök
  • Itaalia köök
  • Kreeka köök
  • Mehhiko köök
  • Prantsusmaa köök
  • Rumeenia köök
  • Saksamaa köök
  • Soome köök
  • Kasulikku teavet
  • Magamistuba
  • Privaatsuspoliitika
  • Informatsioon
  • Kontakt
meisterkokk.ee
  • Türgi köök
  • Araabia köök
  • Aasia köök
    • Hiina köök
    • India köök
    • Indoneesia köök
    • Tai köök
    • Vietnami köök
    • Jaapani köök
    • Korea köök
  • Kaukaasia köök
    • Aserbaidžaani köök
    • Gruusia köök
    • Tšetšeeni köök
  • Skandinaavia köök
    • Rootsi köök
    • Norra köök
    • Taani köök
  • Argentiina köök
  • Brasiilia köök
  • Hispaania köök
  • Iisraeli köök
  • Itaalia köök
  • Kreeka köök
  • Mehhiko köök
  • Prantsusmaa köök
  • Rumeenia köök
  • Saksamaa köök
  • Soome köök
  • Kasulikku teavet
  • Magamistuba
meisterkokk.ee
Home Aasia köök

Gulab Jamun retsept – India magus klassika

Gulab Jamun

Gulab Jamun on üks populaarsemaid India maiustusi, mida serveeritakse pidustustel, pulmas või pühadel. 🍬 See koosneb piimapulbrist või khoyast valmistatud väikestest pallidest, mis on praetud kuldpruuniks ja leotatud roosivee ning kardemoniga maitsestatud suhkrusiirupis. 🌹 See magus roog on ideaalne, kui…

Loe rohkemGulab Jamun retsept – India magus klassika

Dal retsept – India traditsiooniline läätsesupp

Dal

Dal (või Daal) on üks kõige olulisemaid ja toitvamaid roogasid India köögis. See valmistatakse läätsedest, vürtsidest ja sibul-tomati baasist, luues aromaatse, valgurikka ja soojendava roa. Dal on igapäevane põhitoit Indias – seda süüakse riisi, roti või naaniga ning sageli on…

Loe rohkemDal retsept – India traditsiooniline läätsesupp

Paratha retsept – India võine ja kihiline lameleib

Paratha

Paratha on üks India köögi kõige armastatumaid lameleibasid. Erinevalt Roti’st või Chapati’st valmistatakse paratha või või ghee abil, mis muudab selle krõbedaks, kihiliseks ja maitsekaks. Traditsiooniliselt serveeritakse seda hommikul koos jogurti või chai’ga, kuid see sobib suurepäraselt ka lõuna- ja…

Loe rohkemParatha retsept – India võine ja kihiline lameleib

Roti (Chapati) retsept – India traditsiooniline täisteraleib

Chapati

Roti, mida tuntakse ka kui Chapati, on India köögi üks kõige olulisemaid ja igapäevasemaid leibasid. See on õhuke, ümmargune ja ilma pärmita valmistatud lameleib, mis sobib suurepäraselt erinevate karride, dhal’i ja köögiviljaroogade kõrvale. Erinevalt naanist ei sisalda roti pärmi ega…

Loe rohkemRoti (Chapati) retsept – India traditsiooniline täisteraleib

Naan retsept – India pehme ja kohev lameleib

Naan

Naan on üks India köögi kõige tuntumaid leibasid. See on pehme, kergelt võine ja kohev lameleib, mida küpsetatakse traditsiooniliselt saviahjus ehk tandooris. Sobib ideaalselt koos karride, dhal’i või isegi dipikastmete kõrvale. 🍛🥖 🌿 Koostisosad (4 inimesele) 🔥 Valmistamisõpetus 🌟 Serveerimine…

Loe rohkemNaan retsept – India pehme ja kohev lameleib

Pani Puri (Gol Gappa) retsept – India krõbedad veeküpsised

Pani Puri

Pani Puri ehk Gol Gappa on üks India armastatumaid tänavatoite. See on krõbe puri, täidetud vürtsika kartuli ja kikerherneste seguga, ning serveeritud maitsva, vürtsika veega. Ideaalne suupiste sõpradega nautimiseks. 🥔🧆💦 🌿 Koostisosad (4 inimesele) Puri (krõbedad pallid) Täidis Pani (maitsev…

Loe rohkemPani Puri (Gol Gappa) retsept – India krõbedad veeküpsised

Pakora retsept – India krõbedad köögiviljafritüürid

Pakora

Pakora on traditsiooniline India suupiste, kus köögiviljad kastetakse kikerhernejahu taignasse ja praetakse kuldpruuniks. See on ideaalne serveerida koos chutney kastme või chai teega. ☕🥣 🌿 Koostisosad (4 inimesele) 🔥 Valmistamisõpetus 1. Taina valmistamine Sega kikerhernejahu, kurkum, tšillipulber, köömned, garam masala…

Loe rohkemPakora retsept – India krõbedad köögiviljafritüürid

Samosa retsept – India krõbedad pirukad

Samosa

Samosa on kuldpruuniks praetud pirukas, mis on täidetud vürtsika köögiviljaseguga. See on armastatud suupiste kogu Indias ja suurepärane nii peolauale kui ka tee kõrvale. ☕✨ 🌿 Koostisosad (10–12 samosat) Taigen Täidis 🔥 Valmistamisõpetus 1. Taigna ettevalmistus Sega nisujahu, sool ja…

Loe rohkemSamosa retsept – India krõbedad pirukad

Rogan Josh retsept – India vürtsikas lihahautis

Rogan Josh

Rogan Josh on rikkaliku maitsega India karriroog, mis pärineb Kashmiri köögist. See valmistatakse traditsiooniliselt lambalihast, mida hautatakse koos aromaatsete vürtside ja tomatikastmega. 🥘 🌿 Koostisosad (4 inimesele) 🔥 Valmistamisõpetus 1. Liha pruunistamine Kuumuta pannil õli või ghee. Lisa lambaliha kuubikud…

Loe rohkemRogan Josh retsept – India vürtsikas lihahautis

Chana Masala retsept – India kikerherneroog

Chana Masala

Chana Masala on aromaatne ja toitainerikas roog, kus peamises rollis on kikerherned ja vürtsikas tomatikaste. See sobib suurepäraselt taimetoitlastele ning on ideaalne serveerida naan-leiva või basmati riisiga. 🌾🥖 🌿 Koostisosad (4 inimesele) 🔥 Valmistamisõpetus 1. Põhja ettevalmistus Kuumuta pannil õli.…

Loe rohkemChana Masala retsept – India kikerherneroog

Palak Paneer retsept – India spinati ja juustu roog

Palak Paneer

Palak Paneer on üks India köögi armastatumaid taimetoite. Kreemine spinatikaste koos paneer-juustuga loob rikkaliku ja toitva roa, mis sobib nii lõunaks kui ka õhtusöögiks. 🌿🧀 🌿 Koostisosad (4 inimesele) 🔥 Valmistamisõpetus 1. Spinati ettevalmistus Keeda spinatit 2–3 minutit keevas vees,…

Loe rohkemPalak Paneer retsept – India spinati ja juustu roog

Chicken Tikka Masala retsept – India maitseelamus

Chicken Tikka Masala

Chicken Tikka Masala on rikkaliku maitsega India roog, kus marineeritud kana küpseb koos aromaatse tomati-koorekastmega. See on ideaalne õhtusöögiks ja sobib suurepäraselt serveerimiseks koos naan-leiva või basmati riisiga. 🌾🥖 🌿 Koostisosad (4 inimesele) Kana marinaad Kaste 🔥 Valmistamisõpetus 1. Kana…

Loe rohkemChicken Tikka Masala retsept – India maitseelamus
Prev
1 2 3 4
Next

Viimased lood

läätsesupp
Türgi punane läätsesupp – lihtne ja tervislik retsept
Tarhana supp
Türgi Tarhana supp – hapukas ja toitev kodune roog
Ezogelin supp
Ezogelin supp – Türgi vürtsikas ja toitev läätsesupp
jogurtisupp
Yayla çorbası – kerge ja maitsev Türgi jogurtisupp

Informatsioon

Privaatsuspoliitika

Informatsioon

Kontakt

Kontakt

  • Telefon: +372 53 89 19 55
  • E-mail: kontakt@meisterkokk.ee

Meisterkokk.ee © 2025