Skip to content
No results
  • Türgi köök
  • Araabia köök
  • Aasia köök
    • Hiina köök
    • India köök
    • Indoneesia köök
    • Tai köök
    • Vietnami köök
    • Jaapani köök
    • Korea köök
  • Kaukaasia köök
    • Aserbaidžaani köök
    • Gruusia köök
    • Tšetšeeni köök
  • Skandinaavia köök
    • Rootsi köök
    • Norra köök
    • Taani köök
  • Argentiina köök
  • Brasiilia köök
  • Hispaania köök
  • Iisraeli köök
  • Itaalia köök
  • Kreeka köök
  • Mehhiko köök
  • Prantsusmaa köök
  • Rumeenia köök
  • Saksamaa köök
  • Soome köök
  • Kasulikku teavet
  • Magamistuba
  • Privaatsuspoliitika
  • Informatsioon
  • Kontakt
meisterkokk.ee
  • Türgi köök
  • Araabia köök
  • Aasia köök
    • Hiina köök
    • India köök
    • Indoneesia köök
    • Tai köök
    • Vietnami köök
    • Jaapani köök
    • Korea köök
  • Kaukaasia köök
    • Aserbaidžaani köök
    • Gruusia köök
    • Tšetšeeni köök
  • Skandinaavia köök
    • Rootsi köök
    • Norra köök
    • Taani köök
  • Argentiina köök
  • Brasiilia köök
  • Hispaania köök
  • Iisraeli köök
  • Itaalia köök
  • Kreeka köök
  • Mehhiko köök
  • Prantsusmaa köök
  • Rumeenia köök
  • Saksamaa köök
  • Soome köök
  • Kasulikku teavet
  • Magamistuba
meisterkokk.ee
Home Hiina köök

Baozi — aurutatud täidetud Hiina saiakesed

Baozi

📜 Päritolu Baozi on traditsiooniline Hiina aurutatud saiake, mis on täidetud erinevate koostisosadega, alates lihast kuni köögiviljadeni. See toit on väga populaarne kogu Hiinas ning kuulub igapäevase hommikusöögi ja suupistete hulka. Baozi on tuntud oma pehme, kohev ja õhulise taigna…

Loe rohkemBaozi — aurutatud täidetud Hiina saiakesed

Siu Mai — klassikalised Hiina aurutatud dim sum pelmeenid

Siu Mai

📜 Päritolu Siu Mai (või Shumai) on üks tuntumaid ja armastatumaid Hiina dim sumi roogasid, mis pärineb Kantonist. Need aurutatud pelmeenid on tuntud oma avatud otsa ja mahlaka täidise poolest, mis sageli sisaldab sealiha ja krevette. Siu Mai on saanud…

Loe rohkemSiu Mai — klassikalised Hiina aurutatud dim sum pelmeenid

Har Gow — autentne Hiina krevettidega aurutatud pelmeenid

Har Gow

📜 Päritolu Har Gow ehk Hiina krevettidega dim sum pelmeenid on klassikaline Kantonipärane roog, mis on üks dim sumi populaarsemaid ja armastatumaid toite. Nende õhukesed ja läbipaistvad taignakestad ning mahlased krevettide täidised teevad neist tõelise delikatessi, mida nautida nii pidulikel…

Loe rohkemHar Gow — autentne Hiina krevettidega aurutatud pelmeenid

Kevadrullid (Spring Rolls) — krõbedad ja värsked Hiina suupisted

Spring Rolls

📜 Päritolu Kevadrullid ehk Spring Rolls on traditsiooniline Hiina roog, mis on saanud ülemaailmseks populaarseks tänu oma kergusele ja mitmekülgsusele. Algselt tähistati kevadrulle Hiina kevadpüha ajal, kuid tänapäeval süüakse neid aastaringselt nii eelroana kui ka suupistetena. Kevadrullide täidised ja küpsetusmeetodid…

Loe rohkemKevadrullid (Spring Rolls) — krõbedad ja värsked Hiina suupisted

Hot and Sour Supp — vürtsikas ja hapukas Hiina klassika

Hot and Sour Soup

📜 Päritolu Hot and Sour Supp on populaarne Hiina supp, mille maitsed ühendavad vürtsikuse ja hapukuse. See roog on eriti armastatud Hiina köögis tänu oma eripärasele maitseprofiilile ning tasakaalustatud koostisosadele. 🍲 Maitseprofiil 🛒 Koostisosad (4 portsjonit) 👩‍🍳 Valmistamine samm-sammult 1.…

Loe rohkemHot and Sour Supp — vürtsikas ja hapukas Hiina klassika

Egg Drop Supp — kerge ja rahustav Hiina munasupp

Egg Drop Soup

📜 Päritolu Egg Drop Supp ehk munasupp on üks lihtsamaid ja traditsioonilisemaid Hiina suppe. See sai populaarseks tänu oma kiirusele, lihtsusele ja toitevusele ning on tänapäeval armastatud kogu maailmas kergeks eineks või eelroaks. 🍲 Maitseprofiil 🛒 Koostisosad (4 portsjonit) 👩‍🍳…

Loe rohkemEgg Drop Supp — kerge ja rahustav Hiina munasupp

Wonton supp — klassikaline Hiina kerge supiroog

Wonton supp

📜 Päritolu Wonton supp on traditsiooniline Hiina roog, mis pärineb Kantonist ja on olnud populaarne juba sajandeid. Selle supi tähtsaim osa on õhukesest taignast valmistatud pelmeenid ehk wontonid, mis on täidetud maitsva liha- või köögiviljaseguga. Wonton supp on Hiinas armastatud…

Loe rohkemWonton supp — klassikaline Hiina kerge supiroog

Hot Pot (Huo Guo) — Hiina sisselõikav pottroog koos sõpradega

Hot Pot (Huo Guo)

📜 Päritolu Hot Pot ehk Huo Guo on traditsiooniline Hiina roog, kus laua keskel on kuum puljongipott, milles iga sööja keedab ise liha, mereande, tofut ja köögivilju. See on ühtlasi sotsiaalne sündmus ja maitserännak, mis on populaarne üle kogu Hiina…

Loe rohkemHot Pot (Huo Guo) — Hiina sisselõikav pottroog koos sõpradega

Beef with Broccoli — klassikaline hiina liharoog

Beef with Broccoli

📜 Päritolu Beef with Broccoli on Põhja-Ameerikas ja paljudes riikides populaarne Hiina restoranide roog, mis on kohandatud koduseks valmistamiseks. See on lihtne, toitainerikas ja tasakaalustatud toit, kus mahlane veiseliha kohtab värsket ja krõmpsuvat brokolit. 🍽 Maitseprofiil 🛒 Koostisosad (4 portsjonit)…

Loe rohkemBeef with Broccoli — klassikaline hiina liharoog

Fried Rice (Chao Fan) — traditsiooniline hiina praetud riis

Fried Rice (Chao Fan)

📜 Päritolu Fried Rice ehk Chao Fan on Hiina köögi üks klassikalisemaid roogasid, mis sündis vajadusest kasutada ülejäänud riisi ja muud toiduained nutikalt ära. See on kiire, maitsev ja mitmekülgne roog, mida kohandatakse vastavalt saadavalolevatele koostisosadele. 🍽 Maitseprofiil 🛒 Koostisosad…

Loe rohkemFried Rice (Chao Fan) — traditsiooniline hiina praetud riis

Chow Mein — klassikaline hiina praetud nuudliroog

Chow Mein

📜 Päritolu Chow Mein (炒面) tähendab sõna-sõnalt “praetud nuudlid” ja on üks populaarsemaid ning mitmekülgsemaid Hiina nuudliroogasid. Selle rooga on eri piirkondades valmistatud mitmel moel, kuid ühine on kiire kõrgel temperatuuril wokis praadimine, mis annab nuudlitele mõnusa krõbeduse ja köögiviljade…

Loe rohkemChow Mein — klassikaline hiina praetud nuudliroog

Pekingi part (Beijing Kao Ya) – Hiina keiserliku köögi pärl

Peking Duck (Beijing Kao Ya)

📜 Päritolu Pekingi part on üle 600 aasta vana roog, mis sai kuulsaks juba Yuan dünastia ajal ja saavutas täiuslikkuse Ming ja Qing dünastia keisrite õukondades. Traditsiooniliselt küpsetati parti vertikaalses ahjus puusöe kohal, et saavutada õhuke, ülimalt krõbe nahk ja…

Loe rohkemPekingi part (Beijing Kao Ya) – Hiina keiserliku köögi pärl
1 2
Next

Viimased lood

läätsesupp
Türgi punane läätsesupp – lihtne ja tervislik retsept
Tarhana supp
Türgi Tarhana supp – hapukas ja toitev kodune roog
Ezogelin supp
Ezogelin supp – Türgi vürtsikas ja toitev läätsesupp
jogurtisupp
Yayla çorbası – kerge ja maitsev Türgi jogurtisupp

Informatsioon

Privaatsuspoliitika

Informatsioon

Kontakt

Kontakt

  • Telefon: +372 53 89 19 55
  • E-mail: kontakt@meisterkokk.ee

Meisterkokk.ee © 2025