Skip to content
No results
  • Türgi köök
  • Araabia köök
  • Aasia köök
    • Hiina köök
    • India köök
    • Indoneesia köök
    • Tai köök
    • Vietnami köök
    • Jaapani köök
    • Korea köök
  • Kaukaasia köök
    • Aserbaidžaani köök
    • Gruusia köök
    • Tšetšeeni köök
  • Skandinaavia köök
    • Rootsi köök
    • Norra köök
    • Taani köök
  • Argentiina köök
  • Brasiilia köök
  • Hispaania köök
  • Iisraeli köök
  • Itaalia köök
  • Kreeka köök
  • Mehhiko köök
  • Prantsusmaa köök
  • Rumeenia köök
  • Saksamaa köök
  • Soome köök
  • Kasulikku teavet
  • Magamistuba
  • Privaatsuspoliitika
  • Informatsioon
  • Kontakt
meisterkokk.ee
  • Türgi köök
  • Araabia köök
  • Aasia köök
    • Hiina köök
    • India köök
    • Indoneesia köök
    • Tai köök
    • Vietnami köök
    • Jaapani köök
    • Korea köök
  • Kaukaasia köök
    • Aserbaidžaani köök
    • Gruusia köök
    • Tšetšeeni köök
  • Skandinaavia köök
    • Rootsi köök
    • Norra köök
    • Taani köök
  • Argentiina köök
  • Brasiilia köök
  • Hispaania köök
  • Iisraeli köök
  • Itaalia köök
  • Kreeka köök
  • Mehhiko köök
  • Prantsusmaa köök
  • Rumeenia köök
  • Saksamaa köök
  • Soome köök
  • Kasulikku teavet
  • Magamistuba
meisterkokk.ee
Home Indoneesia köök

Ayam Goreng retsept – Krõbe ja maitsev Indoneesia praetud kana

Ayam Goreng

Ayam Goreng on traditsiooniline Indoneesia praetud kana, mis on krõbe väljast ja mahlane seest 🍗🔥. See roog on populaarne nii tänavatoiduna kui ka kodus valmistatuna, pakkudes autentset Ida-Aasia köögi maitset. 🌿 🛒 Koostisosad (2–3 inimesele) 👩‍🍳 Kuidas valmistada Ayam Goreng…

Loe rohkemAyam Goreng retsept – Krõbe ja maitsev Indoneesia praetud kana

Rendang retsept – Rikkalik ja vürtsikas Indoneesia veiseliharoog

Rendang

Rendang on traditsiooniline Indoneesia veise- või liharoog, mis on pika aja jooksul küpsetatud vürtside ja kookospiimaga 🥥🥩. See roog on täis rikkalikku maitset, aromaatne ja ülimalt mahlane, sobides ideaalselt pidulikele õhtusöökidele või erilisteks sündmusteks. 🌿🔥 🛒 Koostisosad (2–3 inimesele) 👩‍🍳…

Loe rohkemRendang retsept – Rikkalik ja vürtsikas Indoneesia veiseliharoog

Satay (Sate) retsept – Indoneesia maitsev vürtsikas liha vardas

Satay

Satay on Indoneesia kuulus grillitud liha vardas, serveeritud rikkaliku maapähkli kastmega 🥜🍢. See roog on populaarne tänavatoit ja piduroog, mis toob lauale autentse Ida-Aasia köögi maitseelamuse. 🌿🔥 🛒 Koostisosad (2–3 inimesele) Lihavardad: Maapähkli kaste: Kaunistuseks: 👩‍🍳 Kuidas valmistada Satay samm-sammult…

Loe rohkemSatay (Sate) retsept – Indoneesia maitsev vürtsikas liha vardas

Bakso retsept – Indoneesia maitsev lihapallide supp

Bakso

Bakso on Indoneesia kuulus lihapallide supp, mis on täis rikkalikke maitseid ja aromaatset puljongit 🍲🥩. See roog on ideaalne soojaks lõuna- või õhtusöögiks ning pakub autentset Indoneesia tänavatoidu kogemust. 🌿🔥 🛒 Koostisosad (2–3 inimesele) Lihapallid: Puljong: Kaunistuseks: 👩‍🍳 Kuidas valmistada…

Loe rohkemBakso retsept – Indoneesia maitsev lihapallide supp

Soto Ayam retsept – Indoneesia aromaatne kanasupp

Soto Ayam

Soto Ayam on populaarne Indoneesia kanasupp, mis on aromaatne, maitsev ja kerge 🌿🍗. See supp on täis vürtsikaid maitseid ja lõhnu, sobib ideaalselt soojaks lõuna- või õhtusöögiks, tuues lauale autentse Indoneesia köögi kogemuse. 🍲🔥 🛒 Koostisosad (2–3 inimesele) 👩‍🍳 Kuidas…

Loe rohkemSoto Ayam retsept – Indoneesia aromaatne kanasupp

Mie Goreng retsept – Indoneesia maitsev praetud nuudliroog

Mie Goreng

Mie Goreng on Indoneesia kuulus praetud nuudliroog, mis on täis rikkalikke maitseid ja aromaatseid vürtse 🍜🔥. See roog on ideaalne kiireks lõuna- või õhtusöögiks, pakkudes autentset Ida-Aasia köögi maitseelamust. 🌿 🛒 Koostisosad (2–3 inimesele) 👩‍🍳 Kuidas valmistada Mie Goreng samm-sammult…

Loe rohkemMie Goreng retsept – Indoneesia maitsev praetud nuudliroog

Nasi Padang retsept – Maitsev ja vürtsikas Indoneesia roog

Nasi Padang

Nasi Padang on üks kuulsamaid Indoneesia roogasid 🍛, tuntud oma rikkaliku vürtside ja lisandite valiku poolest. See roog koosneb aurutatud riisist ja mitmest täiuslikult maitsestatud lihast, kalast ja köögiviljast, mis pakuvad autentset Sumatra maitseelamust. 🌿🔥 🛒 Koostisosad (2–3 inimesele) Peamine…

Loe rohkemNasi Padang retsept – Maitsev ja vürtsikas Indoneesia roog

Nasi Uduk retsept – Luksuslik Indoneesia kookosriis

Nasi Uduk

Nasi Uduk on traditsiooniline Indoneesia luksuslik kookosriis, mis on maitsestatud aromaatsete vürtside ja kookospiimaga 🥥🍚. See roog on pehme, lõhnav ja sobib ideaalselt hommiku-, lõuna- või õhtusöögiks, tuues lauale Ida-Aasia köögi autentse maitse. 🌿 🛒 Koostisosad (2–3 inimesele) 👩‍🍳 Kuidas…

Loe rohkemNasi Uduk retsept – Luksuslik Indoneesia kookosriis

Nasi Goreng retsept – Indoneesia klassikaline praetud riis

Nasi Goreng

Nasi Goreng on üks kuulsamaid Indoneesia roogasid – maitsev praetud riis, mis on rikkalikult maitsestatud vürtside, köögiviljade ja valgurikaste lisanditega. 🍚🔥 See on ideaalne hommiku-, lõuna- või õhtusöögiks ning toob lauale tõelise Ida-Aasia köögi võlu. 🌿 🛒 Koostisosad (2–3 inimesele)…

Loe rohkemNasi Goreng retsept – Indoneesia klassikaline praetud riis

Viimased lood

läätsesupp
Türgi punane läätsesupp – lihtne ja tervislik retsept
Tarhana supp
Türgi Tarhana supp – hapukas ja toitev kodune roog
Ezogelin supp
Ezogelin supp – Türgi vürtsikas ja toitev läätsesupp
jogurtisupp
Yayla çorbası – kerge ja maitsev Türgi jogurtisupp

Informatsioon

Privaatsuspoliitika

Informatsioon

Kontakt

Kontakt

  • Telefon: +372 53 89 19 55
  • E-mail: kontakt@meisterkokk.ee

Meisterkokk.ee © 2025